Opis

Apartman s dvije sobe. Nalazi se na 2 katu dvorišne zgrade što omogućuje miran boravak u centru grada. U potpunosti je opremljen kuhinjskim aparatima (kuhalo za vodu, toster, aparat za kavu, mikrovalna pečnica, mikser..), te perilicom rublja. U svakoj sobi nalazi se LCD televizor.

Ukoliko ste u potrazi za smještajem u središtu grada, a opet uz malo mira onda je Avis apartman idealan za Vaš boravak u Zagrebu. Glavni željeznički kolodovor je udaljen 5 minuta a tamo se nalazi i tramvajska stanica od kuda možete u bilo koji dio grada. Glavni gradski trg je na 10 minuta lagane šetnje zelenom potkovom grada- jednim od najljepših zeleni površina u gradu. U blizini se nalazi mnoštvo manjih kafića gjde možete popiti kavu te uživati u pogledu na gradske vizure, te restorana koji će Vaš boravak učiniti još bogatijim.
Autobusni kolodvor je dvije tramvajske stanice udaljen a od tamo možete otputovati na dnevne izlete izvan grada (npr. Plitivčka jezera), a nudi Vam se i direktna autobusna veza s zračnom lukom. Želimo da Vam boravak u Avis apartmanu dodatno uljepša Vaš boravak u Zagrebu.